Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Åtalad för fyra fall av misshandel

En 36-årig man bosatt i en by strax utanför Borlänge är åtalad för fyra misshandelsfall, varav två grova. Den 25 september 2011 ska han ha misshandlat fyra män och en kvinna.

Den första mannen fick två slag där smärta, rodnad och blåmärke uppstod. Den andre mannen fick slag i ansiktet och ett bett i örat där smärta, blodvite, svullnad, sårskada och hörselnedsättning uppstod. Den tredje mannen fick ta emot sparkar i huvudet när han låg ner och fick bland annat hjärnskakning.

Kvinnan låg också ner när hon blev sparkad och fick en tandskada, samt hjärnskakning. Misshandeln av de två sista personerna bedöms som grov då de låg ner när de blev misshandlade.

36-åringen nekar till alla fyra misshandelsfallen, men vittne pekar ut honom och blod från ett av offren på sina byxor binder honom till brotten.