Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snickeriet blev Årets företagare i Avesta

/
  • Kjell Claesson visar stolt upp utmärkelsen Årets Företagare 2015 tillsammans med Företagarna Avestas ordförande Susanne Holmberg.

I samband med Företagarna Avestas 100-års jubileum på Torp i lördags utsågs Årets Företagare.
Utmärkelsen gick jubileumsåret till Claessons Snickeri AB.
– Känns nästan overkligt, men jag är naturligtvis desto gladare, sade företagets ägare Kjell Claesson.

Annons

Claessons Snickeri AB är ett familjeföretag som verkat sedan 1990. Kvalitetskök är företagets specialitet och 2014 vann man tävlingen Årets Kök. Köken tillverkas i snickeriet i Krylbo, men företaget har även en butik i Stockholm.

– De är verkligen en god förebild och med envishet samt positiv och modern syn har de nått sina framgångar, sade Företagarna Avestas ordförande Susanne Holmberg, innan hon delade ut priset.

Susanne leder en anrik förening. Den bildades den 18 april 1915 och hette då Avesta Hantverksförening som sedermera blev Avesta Hantverks- och industriförening och därpå Avesta Hantverks och företagarförning för att 1990 bli Företagarna Avesta.

– En mycket viktig samarbetspartner när det gäller utveckling av företagsamheten i Avesta, sade Avestas Kommunalråd Lars Isaksson, som för övrigt överlämnade en present i form av annonsering på Avestas infartsskyltar.

Övriga som gratulerade under kvällen var Avesta Tidning och Företagarna Dalarna.

Närmare 150 företagare fanns på plats under jubiléet och kvällens underhållning stod stand up-komikern Martin Lagos samt Rydell och Quick för.

Annons