Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Barnen fick träffa tomten

Under fredagen hölls den andra Paradisfestivalen vid Tjärna centrum. Julen var tema och många barn träffade tomten för första gången.

När Tjärna centrum vid Hemköp invigdes i somras hölls första Paradisfestivalen. Den blev lyckad med många besökare till Hemköp där festivalen hölls.

I går, fredag, var det dags för andra festivalen med jultema och besökarna möttes av fin julstämning. 20-talet stånd fanns såväl inne som utanför gallerian, korvgrillning, musikunderhållning av Leffes Trio och Tjärnaängsskolans kör, ponnyridning samt provsmak av olika maträtter. Det bjöds också på glögg och pepparkakor.
Många barn kom också dit och för flera blev det ett första besök hos tomten. Ingen verkade heller vara rädd för honom. Bakom festivalen stod Hemköp, föreningen Tjärnkraft och Tunabyggen.

Staffan Björklund
staffan.bjorklund@daladem.se