Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bil, båt, mc och traktorutställning.

Annons

I morgon tisdag, med start 9 på morgonen, firar Västerdalsträffen tioårsjubileum på P-D området invid bron i Malung. Arrangerande motorklubben Big Wheels räknar som vanligt med ett stort antal utställare och besökare.

- Det kommer att bjudas på ett brett utbud av entusiastfordon och här finns det något att uppleva för alla, säger Magnus Larsson från klubben.
Många av traktens bilägare passar på att visa upp sina välputsade "pärlor" under dagen.
Bilutställningen har genom åren växt och blivit en mycket uppskattad aktivitet unde dansbandsveckan. Johan Eriksson spelar och Big Wheels glada kockar serverar kolbullar.
- För att fira lite extra kommer Jönssonligans Chevrolet Impala att finnas på plats. Det är originalbilen som medverkat i samtliga filmer om Jönsonligan, säger Göran Lissjos i Big Wheels.
Grålleklubben kommer också att vara på plats och visa sina traktorer och på älven blir det en fartfylld båtuppvisning med gamla klassiska racerbåtar.
- Vi hälsar alla välkomna till en trevlig motordag i Malung! säger gänget från Big Wheels.

BOEL FERM