Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Biljettsläpp till Moraeus med mera

I juni sker åtta nya inspelningar till den tredje säsongen av SVT:s underhållningsprogram Moraeus med mera. Trycket efter biljetter har varit stort och på tisdag morgon sker det egentliga biljettsläppet.

– På Kalle Moraeus egen begäran kommer Orsaborna att få en chans att köpa biljetter redan på måndagskvällen. Det är Kalles gåva till hembyn Orsa, säger Helen Arnesson, Orsa Camping.
Helen Arnesson berättar att Orsa Camping länge haft massor av samtal från folk i stora delar av landet som vill komma till Orsa och vara en del av publiken vid inspelningarna.
– Från och med klockan nio på tisdagsmorgonen kan man beställa biljetter på vår hemsida ”orsacamping.se” eller vår telefon 0250–462 00. Jag tror att den som vill ha biljetter måste vara ute i god tid på grund av det tryck vi märkt.

Orsaborna själva har fått en present av Kalle Moraeus. Det är att de fått möjlighet att köpa biljetter redan under måndagskvällen.
– Då säljs ett antal biljetter kl 17–19 hos Orsa Bowling till varje föreställning. Ett måste för att få möjlighet att boka de biljetterna är att man är på plats.
Ännu är det inte klart vilka som kommer att medverka under de åtta inspelningskvällarna. Dock blir det som tidigare minst tre artister eller band som tillsammans med Kalle svarar för underhållningen. Mer information om biljettförsäljningen finns på hemsidan orsacamping.se.

Börje Lindh/DT