Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Blågul juniorklar för Falun

Juniorlandslagsmannen Tim Wunger, Enköpings AI, byter till Falu IK inför säsongen 2013. Ett riktigt spännande nyförvärv, då han är mångsidig, med mångkampsbakgrund. Men numera satsar han på kastgrenarna, där det blev JSM-brons i kula och diskus i somras.

I den förstnämnda grenen debuterade han också i juniorlandslaget i den Nordiska juniorlandskampen i Växjö. Där stötte han kula, och eftersom han bara fyllde 18 år några dagar efter den blågula kampen, så kommer han även under nästa år i högsta grad var aktuell för blågult.
– Jag har saknat bra klubbkompisar, det får jag nu, och mina mål inför nästa säsong blir junior-EM i Italien. Och självklart också de Nordiska mästerskapen, säger Tim.
Tidigare övergångar till Falu IK inför 2013 är mångkamparen Filip Hjorth från Gefle IF, Dennis Eriksson från Sundsvalls FI samt Julia Forsmark från IK Stål.