Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bojkotta jordbruksprodukter, stör jakten

Annons

Om alla tänkte som LRF och Jägarförbundet hamnar vi snart i en ytterst fattig situation. Till följd av mänsklighetens exploatering av djur och natur har populationen hos över 3 000 djurarter halverats sedan 1970. Vi står inför ett art-massutdöende vi aldrig sett förut och orsaken är mänsklighetens fattigdom på kunskap och kortsiktiga girighet.

LÄS OCKSÅ Insändare: Värdefull skog"

Dagens politiska adel säljer sig till egennyttan och kortsiktigt guld, vilket rovdjurspolitiken tydligt visar. Konflikten/polariseringen mellan dem som vill ha ett balanserat ekosystem med rovdjur och optimal fauna/flora, de som inser naturens grundläggande betydelse för oss människor och de som inte gör det, är så stor nu att det bara finns en väg att gå. Nämligen konflikt!

Bojkotta alla svenska jordbruksprodukter, det finns bra ekologiska importerade alternativ. Skada dem där det känns och på det enda område de bryr sig om, plånboken! Stör jakten så mycket ni kan med fredliga organiserade metoder, speciellt all så kallad skyddsjakt.

LÄS OCKSÅ Jägareförbundets dubbla roller ifrågasätts

Det är inte för sent att vända utvecklingen, vi kan ställa om, anpassa oss till naturens krav, men politikerna, LRF och jägarförbunden vägrar. Jag vill att svensk landsbygd skall leva upp och acceptera naturens krav, rovdjurens rätt till livsrum samtidigt, vill ni det? Om ni verkligen vill det så krävs ett tydligt agerande och det krävs nu! Bojkotta svenska jordbruksprodukter. Att svenska produkter alltid är bäst är en propagandabluff.

Thomas Alm

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare