Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bröderna släppta – en tredje man anhållen för mordförsöket

De bägge bröder från Falun på 31 och 34 år som greps natten till torsdagen och anhölls dagen efter misstänkta för försök till mord är nu släppta.
En tredje person är däremot anhållen.

Annons

Den tredje personen anhölls efter de bägge bröderna. Han anträffades under söndagen och greps i Falu kommun. Och sitter nu anhållen misstänkt för mord. Han är folkbokförd i Falu kommun och född 1982, 31 år. Pollisen är som DD tidigare berättat förtegen om offret.

Bo Eriksson, presstalesman hos polisen, sade tidigare till DD att läget är känsligt och att han bara kunde bekräfta att det finns en anmälan om försök till mord.
De bägge bröderna har som DD berättat tidigare gripits och åtalats för 47 olika brott 2009 då några av deras kamrater dömdes till långa straff för bland annat rån och utpressningsbrott medan de bägge bröderna fick skyddstillsyn med behandling.

Kristina Vahlberg
kristina.vahlberg@daladem.se