Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott kan inte uteslutas säger polisen

Det var en 48-årig Säterbo som i söndags eftermiddag hittades död vid en handelsträdgård i de centrala delarna av Säter.
- Vi vet inte dödsorsaken, säger polisens presstalesman Sven-Åke Petters.

Det väntas bli klart vid obduktionen i dag var mannen dog av.
- Det går inte att utesluta brott förrän vi vet vad dödsorsaken är. Men det kan finnas många orsaker till att man kommer i en sån här situation och dör när man ligger ute, säger Sven-Åke Petters.
Mannen är inte tidigare känd av polisen. Kartläggning pågår nu av vad han gjorde före dödsfallet. Det finns uppgifter om att han besökte en restaurang i Säter.
48-åringen hittades inne på området som hör till handelsträdgården vid 14-tiden på söndagen. Han antas ha tagit sig in från Trädgårdsgatan där det saknas staket. Handelsträdgården spärrades omedelbart av, en teknisk undersökning inleddes och polisen knackade dörr i området.
Den döde skickades på söndagskvällen till Statens Kriminaltekniska laboratorium i Uppsala för att fastställa dödsorsak och identitet. I går förmiddag togs avspärrningen bort kring handelsträdgården.