Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Centerpartiet föryngrar i styrelsen

Centerpartiet i Gagnef har haft årsmöte. Lovisa Målare och Linnea Gustafsson valdes in i styrelsen. Partiet har satt ihop ett uttalande om öppen dialog.


Två nya ledamöter i styrelsen, Lovisa Målare och Linnea Gustafsson, bidrar till föryngring i styrelsen som valdes när Centerpartiet i Gagnefs kommun höll årsmöte på Wålstedts i Dala-Floda. Under mötet diskuterades det politik och medlemmarna fick god mat och trevlig underhållning av Byns Mats och Jonas.

Centerpartiet har fått kritik för att ha en öppen dialog, skriver C i sitt uttalande. På nationellt plan gäller det idéprogrammet och i kommunen gäller det nya äldreboenden.
– Att en del inte är vana vid en öppen dialog och delaktighet under arbetets gång kommer inte att hindra oss. De som vill att allt ska bestämmas uppifrån måste vi tyvärr hänvisa till något annat parti, heter det i uttatlandet.

De som omvaldes i styrelsen är ordförande Anki Enevoldsen och övriga ledamöter Kjell Lindgren, Birgitta Floresjö, Kerstin Stenqvist, Jaak Kerstell, Fredrik Andersson och Börje Lindvall. Ombud på partistämman som ska klubba det nya idéprogrammet i mars blir Anki Enevoldsen.
– Vi märker att arbetet med nytt idéprogram har bidragit till ett nytt intresse för Centerpartiets politik. Det är positivt. Nu gäller det att ta till vara kraften och energin i diskussionen som pågår, säger ordförande Anki Enevoldsen.

Under året kommer Centerpartiet att jobba med utåtriktade aktiviteter. C ska även arrangera en centerskola för de som vill lära sig att göra praktiskt politik utifrån Centerpartiets idéer.

Seth Jansson