Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Charlie Ebert vann talangtävlingen

Annons

Familjedagar var det under lördag och söndag i Sveaparken. Och det bjöds på en mängd uppträdande av olika artister, allt i från unga förmågor till allsång med Fredrik Swahn.
Talangtävlingen vanns av Charlie Ebert.

Eldsjälen Krister Kärvemo hade verkligen laddat programbladen för lördagen och söndags familjedagar i Sveaparken.
och under lördagen hade han vädergudarna på sin sida och solen sken skönt över arrangemanget. Dagen bjöd på uppträdande av Love Rönnlund och Christoffer Collins, båda kända från TV 4:as Talang. Vidare medverkade Frida Josefsson och dagen avrundades med allsång med Fredrik Swahn och lite rockabilly av Jeppe The King.
Under lördagen avgjordes även tävlingen Hedemora Talang 2011. Jennifer Wahlund, Anna Hedlund, Linnea Karlsson och Emma Dahlman var några av de lokala talanger som deltog. Men vinnare blev 13-årige Charlie Ebert från Knivsta som framförde Erik Grönwalls låt "Higher".
Han har ägnat sig åt musik under det senaste året, men ska satsa fullt ut på det.
- Det är så himla skoj, sa han om att få möta publikens jubel.
Han kunde även avslöja en hemlighet:
- Jag ska vara med i TV i höst, i Junior Eurovision Contest.
När familjedagarna fortsatte under söndag hade solskenet förbytts till regn, men programmet innehöll allt från ekumenisk gudstjänst till musik av Husby Dragspelsgille, Erik Rapp och Caroline Morelius. Gruppen Njöter bjöd på akustisk vispop.

MIKAEL ERIKSSON
023-476 91 / 070-226 79 05
mikael.eriksson@daladem.se