Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Cirkus Scott med påkostad cirkus till Dalarna

Annons

"Tidernas mest påkostade cirkusshow". Så beskriver Cirkus Scott själva sin föreställning som kommer till Falun i sommar.

142 föreställningar i 21 svenska städer, med Europas största cirkustält. Det är vad som väntar 75-årsjublierande Cirkus Scott från april till september. Den 25-28 juli tältar de i Falun.

Besöket kommer att innehålla en familjecirkus som uppdaterats till en föreställning kring berättelsen om trollkarlen Merlins äventyr. Bland annat lockar man i ett pressmeddelande med den mänskliga kanonkulan som låter sig skjutas 30 meter genom luften.

Utöver föreställningen har Cirkus Scott med sig en cirkuspark med attraktioner, djur och prova på-aktiviteter för familjen.

– Våra besökare ska kunna ta del av en heldags cirkusupplevelse som börjar i vår cirkuspark och slutar med att gåtan kring Merlins försvunna trollstav får en upplösning, säger cirkusdirektör Robert Bronett.


Jonas Stentäpp
heavy@daladem.se