Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Cirkus Scott med påkostad cirkus till Dalarna

"Tidernas mest påkostade cirkusshow". Så beskriver Cirkus Scott själva sin föreställning som kommer till Falun i sommar.

142 föreställningar i 21 svenska städer, med Europas största cirkustält. Det är vad som väntar 75-årsjublierande Cirkus Scott från april till september. Den 25-28 juli tältar de i Falun.

Besöket kommer att innehålla en familjecirkus som uppdaterats till en föreställning kring berättelsen om trollkarlen Merlins äventyr. Bland annat lockar man i ett pressmeddelande med den mänskliga kanonkulan som låter sig skjutas 30 meter genom luften.

Utöver föreställningen har Cirkus Scott med sig en cirkuspark med attraktioner, djur och prova på-aktiviteter för familjen.

– Våra besökare ska kunna ta del av en heldags cirkusupplevelse som börjar i vår cirkuspark och slutar med att gåtan kring Merlins försvunna trollstav får en upplösning, säger cirkusdirektör Robert Bronett.


Jonas Stentäpp
heavy@daladem.se