Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Club Dino tillbaka

Efter en termins paus är rockklubben Dinos tillbaka på Marianns i Falun.

Säsongen drar igång med trettondagsblues på lördagskvällen.

Det blir femte året som trettondagsbluesen arrangeras på Marianns i Falun. Bakom arrangemanget står Club Dino. Rockklubben kommer under våren att arrangera på helger istället för vardagar som tidigare.
– Det är kul att få göra helger, så att folk kan komma och riktigt slå klackarna i taket, säger Clas Yng-ström som står bakom Club Dino.
– Vi kommer att arrangera tre-fyra kvällar under våren. Vi har inget mer än trettondagsbluesen spikad än, men mycket roligt på gång. Jag hoppas kunna få hit Roffe Wikström, det vore häftigt.

På premiärkvällen spelar bluesbandet Hot Dog Taylor, och gäster som Cecilia Ringkvist, Uffe Åhman och Yngström själv.
Clas kommer dessutom att föräras med ett certifikat som bevis på sin plats i amerikanska Blues hall of fame, dit han blev invald som ”Master blues artist” den 1 november. Bruno Yxenholt svensk ambassadör för Blues hall of fame, kommer till Marianns för att överlämna beviset.
– Högtidligt. Det är fränt, det hade mamma velat se.
Jonas Stentäpp