Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dalarna med i nya Grand Theft Auto 5

Spelutvecklaren Rockstar har skrivit i ett pressmeddelande att de i kommande storspelet, Grand Theft Auto 5, kommer att ge ut ett exklusivt och gratis DLC (nedladdningstillägg) till alla som köper spelet och kopplar upp sig redan under releasedagen.

Tillägget kommer bestå av nya områden som ska gå att låsa upp, där Dalarna ingår som ett av dem. Rockstar-chefen förklarar valet av stad såhär:

- I spent the best summer of my life in Dalarna, so I just had to put that beautiful place in the game. But I also met this horrible guy who almost ruined my vacation and gave me nightmares. I've heard that he still owns that mini market. So it's like killing two birds with one stone.

Två flugor i en smäll alltså. Med andra ord kan ni räkna med att få härja runt i Falun och Borlänge inom några månader med polisbilar, flygplan och 30 andra fordon. Eller varför inte besöka favoritkiosken med en pansarvagn?

April O'Neil