Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hälsodag ska ge kommunens personal inspiration

/
  • Christina Pettersson jobbar på Hälllsjöhemmmet. Hon testade att spika. Hon gav sig inte förrän spiken var helt ispikad.
  • Kommunens personalchef Anna Eriksson låg bakom dagen i Mellstaparken.

Annons

Kommunens anställda mådde under torsdagen bra i Mellstaparken när personalkontoret bjöd in till en halvdag i hälsans tecken. Lagom till aktiviteterna drog igång strilade regnet över området.

Inspirationsdagen gick under namnet Kommunigång. I två omgångar samlades personalen i hälsans, välmåendets och glädjens tecken.
- Vi vill göra denna dag till en stund av inspiration inför den kommande hösten och vintern, säger Anna Eriksson, personalchef.
En inspiration i arbetet och samtidigt en liten väckarklocka om att välmåendet kan bero på så många saker. Motion, kost, glädje, skratta och le, exempelvis.

Inspirera personalen

Ett axplock av lokala företag och föreningar var inbjudna för att visa och inspirera personalen.
Föreläsaren Fredrik Paulun, Sveriges mest kända näringsfysiolog, pratade i ett stort tält om vår hälsa och om vad vi kan göra för att må bra.
- Kommunen har kring fem tusen anställda. Jag räknar med att ett tusental i dag tagit del. Det är svårt att samla folk vid en så stor arbetsplats som kommunen. Min ambition är att emellanåt kunna arrangera sådana här dagar, säger Anna Eriksson.

KENNETH ISELI
0243-920 25
kenneth.iseli@daladem.se

Mer läsning

Annons