Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I dag öppnar nya Falangallerian

/

Annons

I dag öppnar nya Falangallerian som rymmer 15 butiker och innebär ett 40-tal nya arbetstillfällen. Och det finns p-platser, säger Robert Lindell, chef för Clas Ohlsonbutiken.
- Vi är beredda, våra kunder kan ta rulltrappan upp och hissen ned till Fisktorget när de köper tyngre grejer som vedklyvar, bandsågar och roddmaskiner, säger Robert Lindell, chef för Clas Ohlson.

Fläckvis såg det ut som en lite elegantare byggarbetsplats i nya gallerian i går. Sladdar låg kors och tvärs, stegar stod uppställda och kartonger låg i staplar.
- Jag räknar med att jobba någon timme till, sade Sofia Norgren, spindel i nätet, vid 19.30-tiden i går.

Clas Ohlson

I Claes Ohlsonbutiken hade man precis fått upp kassadelen och personalens kunskaper om det nya systemet finputsades.
- Men allt har fungerat bra. De som sätter upp de här systemen gör det i butiker runt om i landet så det går undan, sade Robert Lindell, chef.

Hiss till bilen

Hans butik ligger på plan två. Men han är inte orolig för att kunderna få problem att få med sig träningscyklar och kombisågar till sina bilar och att de ska hitta p-platser utan att gå alltför långt.
- Kunderna ska kunna betala varan, ta bilen och åka till Fisktorget och vår personal tar hissen ned med varan, berättar Lindell.
Han kommer från Norge och den Clas Ohlsonbutik som går bäst i Oslo är den mest centrala, berättar han.
Hans butik svarar för ett 15-tal av de totalt 40-tal nya jobben.

KRISTINA VAHLBERG
023-475 61
kristina.vahlberg@daladem.se

Mer läsning

Annons