Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Misstänks ha våldtagit sambon och misshandlat sina barn under flera års tid

Annons

En 34-årig man från Falun har åtalats misstänkt för att vid flera tillfällen under en fyraårsperiod ha våldtagit, misshandlat och hotat sin sambo. Mannen åtalas också misstänkt för att ha misshandlat och hotat sina två döttrar.

Enligt åtalet misstänks den 34-årige mannen för ha våldtagit sin sambo minst fyra gånger sedan år 2002. Han misstänks också för att vid flera tillfällen ha misshandlat och hotat sambon i deras hem i centrala Falun. Vid ett av tillfällena misstänks mannen för att ha dragit ned kvinnan på golvet, satt sig grensle över henne och tagit struptag. Kvinnan var vid tillfället gravid.
För gärningarna som mannen misstänks ha begått mot sin sambo åtalas han för grov kvinnofridskränkning och våldtäkt.

Misshandel av döttrar

Mannen åtalas också misstänkt för att ha misshandlat och hotat sina båda döttrar som är födda år 1997 respektive 1999. Vid ett tillfälle misstänks han för att ha slagit sin äldsta dotter i ansiktet och vid ett annat för att ha kastat en barnvagn i huvudet på henne.

Slog i huvudet

Vid ett annat tillfälle misstänks mannen för att ha knuffat iväg sin yngsta dotter då hon satt på en kontorsstol så att hon slog huvudet i ett bord.
34-åringen misstänkt också för att ha hotat sina båda döttrar med att ge dem stryk med en datorkabel. Vid ett annat tillfälle misstänks han också enligt åtalet för att ha hotat sina båda barn till livet ”om de inte lämnade honom ifred”.
LINUS HELLERSTEDT
023-47508
linus.hellerstedt@daladem.se

Mer läsning

Annons