Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Richard Mårtensson nominerad till "Årets Personaldirektör"

Falu kommun kan ha "Årets Personaldirektör". Richard Mårtensson är nominerad till priset, på grund av dennes arbete med "employer branding".

Annons

Richard Mårtensson är HR-chef på Falu kommun. Han är nominerad till "Årets Personaldirektör inom employer branding" av Universum Communications.

– Det är klart att det är omtumlande och känns otroligt roligt att vi uppmärksammas, säger Richard Mårtensson till kommunens hemsida.

Den slutgiltiga vinnaren presenteras den 4 oktober på galan "Talent Excellence Summit & Awards".

– Priset kommer att delas ut till en personaldirektör som insett vikten av att aktivt jobba med "employer branding". I kategorin årets personaldirektör hittar vi både nominerade från privat-och offentlig sektor, säger Frida Jonsson på Universum Communications.

Richard Mårtensson är ödmjuk inför nomineringen och vill gärna lyfta andra som har bidragit.

– Jag vill vara tydlig med att även om det är ett pris där man utser årets personalchef så ser jag det här som en nominering som ska tillskrivas väldigt många personer. Vi har en fantastisk employer brandingperson i Alexandra Carlsson. Ett spännande aspirantprogram med fem andra dalakommuner som leds av Petra Hedgren. Ett otroligt gäng på vårt rosade rekryteringscenter och fantastiska medarbetare på hela personalkontoret i Falu kommun. Hela vårt gäng på personalkontoret är ett gäng att vara stolta över, säger Richard Mårtensson.

DT-APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem DT-appen för IPhone och Android här

DD-APPEN: Alltid senaste nytt från dalademokraten.se i vår app för IPhone och Android

AT-APPEN: Alltid senaste nytt från avestatidning.com i vår app för IPhone och Android

Mer läsning

Annons