Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”En av de bättre som Djuråsskolans nior satt upp”

Annons

Årskurs nio på Djuråsskolan har haft sin årliga skolmusikal som i år går just under namnet ”Skolmusikalen”.
Det är en musikal om kärlek, kompistryck, relationer och audition.

Niorna på Djuråsskolan som valt att gå musik-klass, har under denna vecka satt upp sin årliga skolmusikal. De har lagt ner mycket träning på musikalen, både under helger och på sin fritid.
Musikalen handlar om Gabriella Montez som kommer till en ny skola. Hon har på andra skolor blivit klassad som pluggis, men nu när ingen vet vem hon är kan hon bevisa motsatsen. Hon blir kompis med skolans populäraste kille Tom Bolton. Av en slump kommer de med i skolans musikal, som nästan krossar deras vänskap. Deras största och enda konkurrenter är Sharon och hennes bröder Riff och Cliff Evans som i alla musikaluppsättningar haft huvudrollerna.

Gå sin egen väg

Gabriella spelas av Melinda Jacobsson, Tom av David Bäckström, Sharon av Ida Östberg och Riff och Cliff av Martin och Josef Sjönneby.
Musikalen bevisade att man ska gå sin egen väg och strunta i vad andra tycker och tänker.
I det här fallet var det Toms hockeykompisar, Mike och Zac, som blev sura och irriterade för att de tyckte han ”svek” laget då han valde bort en hockeyträning för att istället gå och söka till musikalen.
Jag tyckte att musikalen var bra, den var rolig och mycket välgjord. Det var ibland svårt att uppfatta vem som pratade vilket kanske berodde på att den som pratade inte var vänd mot publiken. Jag tycker det var en av de bättre musikaler som Djuråsskolans nior satt upp.

ELOVA FLANK
PRAKTIKANT

Mer läsning

Annons