Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snart höst med allt vad det innebär

/

Annons


En vän till mig skrev ett mycket deprimerande inlägg i sin blogg häromdagen. Hon skrev att nu är det bara en månad kvar tills löven börjar falla och det är dags att börja skrapa rutorna på bilen. Det allra värsta är att hon har rätt. Sommaren har som vanligt gått alldeles för fort. Från extremt varmt i början av juni till ett kvalmigt juli är vi nu inne i ett augusti som enligt experterna inte kommer bjuda på särskilt många solstrålar. Jag hoppas att de har fel för jag är inte riktigt redo att gömma bikinin längst in i garderoben och plocka fram stickade vantar och halsdukar. Jag har ju för sjutton bara hunnit med att bada en gång i sommar!

Fina färger

Många säger att "Men hösten är ju så fin med alla färger" men då har de inte sett en glittrande solnedgång vid Västerdalälven i juli, där snackar vi färger. Det enda som jag ser framemot vad gäller hösten är att klädkedjornas höstkollektioner släpps. Alla pastellfärgade linnen och korta jeansshorts byts hjärtligt ut mot varma tröjor i burriga färger, tjocka strumpbyxor och snygga kappor. Det är ju bara på sommaren som folk får sig att pastellfärger på kläder är fint, annars hör det hemma i barnkammaren.

Skrapa rutor

I helgen ska jag i alla fall njuta till max av sommaren och verkligen insupa alla solstrålar, doften av nyklippt gräs och smaken av grillad kycklingfilé och klyftpotatis. Och sedan ska jag minnas den helgen när jag skrapar rutorna på bilen i ett iskallt november.

Trevlig helg!

Mer läsning

Annons