Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

David körde på katt - Vill nå ut till allmänheten ifall någon saknar den

David råkade köra på en katt utanför Leksand i lördags kväll. Nu vill han nå ut till allmänheten och berätta. "Jag vill meddela ifall någon letar efter katten", säger David.

Annons

Det var på Dala-Järna-vägen, precis efter avfarten mot Siljansnäs, i riktning mot Leksand, som David råkade köra på en katt i lördags kväll.

– Det såg ut att vara en ljus katt, typ lite orange, och lite långhårig, säger David.

Efter olyckan sprang katten in i en skogsdunge och försvann, och David vet inte hur det gick för katten. Nu vill han nå ut till allmänheten och berätta om olyckan.

– Jag tycker det var jättetråkigt att det hände, och jag vill meddela det här ifall det är någon som letar efter katten. Det känns inte bra. Jag har själv katter och tycker mycket om djur, och jag förstår att det här kan vara en tragedi för den som äger katten.

David råkade köra på en katt i Leksand, nu hoppas han nå fram till ägaren. Bilen på bilden har inget med olyckan att göra.

LÄS ÄVEN: Hon är upprörd efter Mix Megapols inslag om man som slog ihjäl katt LÄS MER: Borlänge katthem fortfarande utan lokal - Inte kommunens prioritet

Mer läsning

Annons