Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Karin Melin efter showen: "Jag är så nöjd"

I söndags återkom Karin Melin, 26, till hembygden och spelade upp föreställningen "Inte nudda golv" tillsammans med bästa kompisen Elsa Näslund, 25.
Det ångrar hon inte.

Annons

– Det gick jättebra. Dagen före showen mådde jag lite dåligt och tänkte att det blir väl bara mammas vänner som kommer och tittar. Men så blev det inte, det kom cirka 100 personer och däribland många som inte har någon relation till mig och min familj så det var över förväntan.

Som namnet på showen antyder så är det en cirkusföreställning där artisterna använder rep och trapets och gör program där de står på huvudet och händerna. I showen ingår användande av 150 träklossar som en viktig del, något som de yngre i publiken uppmärksammade.

– Efteråt kom alla barnen upp på scenen och var superinspirerade och ville bygga med klossarna. Och en dam kom fram till oss och berättade att hon bara älskar cirkus. Så vi är verkligen supernöjda, säger Karin Melin som växte upp i Ludvika och Grängesberg men sedan tio år är bosatt på annan ort.

Cirkusartisten Karin Melin är mer än nöjd med responsen hon och kompisen fick när de framförde sin föreställning i Folkets hus Aveny.

Mer läsning

Annons