Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

- Sista chansen för LAN-intresserade

Annons

Arrangörerna av påsklovets LAN-party är besvikna.
Än en gång är biljettförsäljningen dålig, trots att LAN-partyn är något som ungdomar efterfrågat i kommunala undersökningar.
- Vi måste ha sålt ett visst antal förköpta biljetter för att våga köra och sedan ha biljettförsäljning i dörren, säger Amanda Wikström som är en av arrangörerna.

Förra gången Ludvikas ungdomsråd skulle arrangera LAN-party var 7-9 december. Då, precis som nu, var förhandsförsäljningen dålig och till slut ställde arrangörerna in evenemanget som var inbokat i Ludvika Folkets hus.

Inställt förra gången

Den gången sökte arrangörerna förklaringen i den nära förestående julen och i närheten i tid till det gigantiska LAN-partyt Dreamhack i Jönköping. Men när förhandsförsäljningen återigen är dålig ställer arrangörerna sig frågande till vad som är fel.

Fina priser

Påsklovets arrangemang är lagt till 24-26 mars i Smedjebackens Folkets hus, och arrangeras i samarbete med Smedjebackens ungdomsråd.
Och det är inga dåliga priser till de som tar hem tävlingarna som arrangeras. Den som vinner turneringen i spelet Counter-Strike kan till exempel se fram emot ett presentkort på 5 000 kronor i en databutik.

Sista chansen

Ändå har det hittills varit usel försäljning.
- Det är typ bara 3-4 personer som köpt biljett hittills, förklarar hon.
- För att gå runt behöver vi ungefär 80 betalande, men vi kan tänka oss att gå ned lite där. Men vi måste ha sålt ett visst antal förköpta biljetter för att våga köra och sedan ha biljettförsäljning i dörren.
Arrangörerna har lagt ned en hel del tid på att få till stånd LAN-partyt och är besvikna över att inte fler köpt biljett.
- Om inte folk kommer nu, så gör vi nog inte något nytt försök, avslutar Amanda Wikström.


ANDERS BJÖRKLUND
anders.bjorklund@daladem.se
023-476 35

Mer läsning

Annons