Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"En äkta lokalrevy"

Annons

Ett säkert kort.
I kväll är det premiär på årets upplaga av Järnarevyn på JUF-lokalen i Västgård. Tidningen fanns på plats reden på tisdagskvällens genrep.

Mycket lokalt och en hel del världsligt hade utlovats av revygänget redan för några veckor sedan. Får vi lov heter årets revy och nog kan man rekommendera ett besök i JUF-lokalen. Bara genom att kliva in i lokalen kan man bli nostalgisk. Sång, musik, sketcher och ett och annat slag under bältet är en bra blandning på en lyckad lokalrevy. Det har man även lyckats få till. Revyn är väl genomarbetad och när det gäller den saken, vet nog alla att repliker och andra snedsteg kommer att rättas till under resans gång. Järnarevyn har några säkra kort som Sigfrid och Alfred (Hasse Ström och Erik Munters) samt Helga från Digerliden (Karin Blom) som den trogna publiken känner väl. Revyorkestern med kapellmästaren Putte Ström är som vanligt med på noterna. Rent musikaliskt har revyn fått ett lyft. Förutom Hasse Ström har Andreas Lindvall och Lisela Hellberg en stor del i det.
Aktörer i revyn är Hasse Ström, Anna-Karin Perols-Nilsson, Rosita Hellberg, Karin Blom, Folke Blom, Sten-Åke Holmberg, Lisela Hellberg, Gugge Björk och Andreas Lindvall. Revyorkestern består av Putte Ström, Bertil Ferneborg, Kenneth Windahl och Pontus Nilsson.
I kväll är det som sagt premiär och biljettförsäljningen till de tio föreställningarna har gått som smör i solsken.

LEIF OLSSON
0281-713 43
leif.olsson@daladem.se

Mer läsning

Annons