Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"En färgsprakande galakväll i Vansbro"

Annons

En stjärnsmäll i novemberkvällen.
På lördagskvällen var det full gas när motocross-och endurostjärnan Mats Nilsson från Järna hyllades med en egen gala och en guldkantad platta på Pepes Boulevard utanför Medborgarhuset i Vansbro.

– Mats Nilsson uppfyller alla ingredienser som behövs krävs för att få en egen platta och gala, sade Pepe Hernandez när han hälsade alla gäster välkomna inne på teatern.
Det var verkligen hög feststämning runt hyllningsgalan. Efter att gästerna bjudits på en show inne på teatern var det dags för avtäckning av guldplattan utanför Medborgarhuset. Där hade även många kommunbor samlats för att hylla den fler-faldiga svenske mästaren och den sex-faldiga vinnaren av världens största endurotävling (Gotland Grand National). Hans meritlista är dessutom mycket längre. Mats Nilsson och Pepe Hernandez drog tillsammans bort den spanska flaggan och avtäckte plattan. Några sekunder senare bjöds det på ett färgsprakande fyrverkeri som säkerligen syntes över stora delar av kommunen.
Efter många hyllningstoner och applåder utomhus var det dags för en fortsättning på galakvällen nere i Pelarsalen. Där serverades gästerna en tre-rättersmiddag. Mitt i salen hade Pepe Hernandez förstås dukat upp ett eget bord för galakvällens huvudperson och hans familj. På kvällen spelade järnabandet Crazy Covers upp till dans.

LEIF OLSSON
0281-713 43
leif.olsson@daladem.se


Mer läsning

Annons