Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Historiskt årsmöte för Vansbrosimningen"

Annons

Nyligen fattades ett beslut om att upplösa Vansbro AIK och att klubben ombildas till en allians där varje sektion bildar sin egen klubb.
På torsdagskvällen var Vansbro AIK simklubb (Vansbrosimningen) först ut med att ta steget fullt ut då man klubbade igenom en ny styrelse vid det historiska årsmötet på Herrgården i Vansbro.

Marie Svan, nyvald ordförande i styrelsen, presenterade på årsmötet fem punkter för det fortsatta arbetet inom Vansbro AIK simklubb och Vansbrosimningen.
:öka intresset ytterligare för Vansbrosimningen
:öka dialog och kommunikation
:öka synligheten i media
:Vansbrosimningen ska ha som mål att vara hela kommunens motor
:organisationen ska "tänka stort"
Hur organisationen ska utformas i framtiden menar hon att det är för tidigt att säga i dagsläget. Nu är siktet inställt på sommarens tävlingar i första hand och hon planerar även att samla alla medarrangörer till en informationsträff.
- Vi ska också se över organisationen med tanke på att hitta en röd tråd som är grön – det vill säga att få till ett miljötänk som genomsyrar verksamheten, säger Marie Svan.
Övriga i den historiska styrelsen är Alf Larsson ( vice ordförande), Gunnar Andersson (kassör), Bibbi Westhed, (sekreterare, nyvald), Börje Olsson, (nyvald), Christer Olsson, (nyvald), Andreas Steffansson, och Åsa Larsson, (nyvald).

LEIF OLSSON
0281-713 43
leif.olsson@daladem.se

Mer läsning

Annons