Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Marie Svan ser stora utvecklingsmöjligheter för världens största simtävling

/

Annons

Marie Svan tillträdde som Vansbrosimningens ordförande i mars 2008.
Hon kan nu summera ett spännande år där den nya organisationen sjösatts.

- Jag ser hela arbetet med Vansbrosimningen som en samhällsinsats, arrangemanget har positiva effekter för hela bygden och hela länet - det måste vi arbeta vidare på, säger hon.

Samarbetspartners

Inom organisationen har man under verksamhetsåret arbetat med en värdegrund och med att sätta upp mål, både på kortare och längre sikt. Det är även ett arbete man har för avsikt att jobba vidare på.
- Vi jobbar också vidare med att knyta samarbetspartners till oss, och med att utveckla samverkan på det lokala och regionala planet, säger Marie Svan.
Vansbrosimningens värdegrund bygger på tre ledord: utveckling, trygghet och öppenhet.
- Bland annat har vi ambitionen att vara en transparent organisation både internt och externt. Vi vill också vara öppna för kritik - både positiv och negativ - och använda det som ett led i vår egen utveckling, fortsätter Marie Svan.
Hon är övertygad om att kommunikation är a och o i en verksamhet som Vansbrosimningen - både ut mot alla samarbetspartners, mot gäster och deltagare och funktionärsföreningarna.
>- Det finns fortfarande mycket att utveckla, både i detaljer och i det mer övergripande.

”Oslipad diamant”

Vansbrosimningen är en oslipad diamant och vi måste börja se vilket fantastiskt arrangemang det är - att vi faktiskt är bäst i världen på att arrangera openwaterlopp. Det ska vi verkligen tala om för vår omvärld, och det ser jag som min viktigaste uppgift inför 2009, säger Marie Svan.
LEIF OLSSON
0281-713 43
leif.olsson@daladem.se

Mer läsning

Annons