Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”Svagt att inte den politiska ledningen reagerar ”

Annons

Det handlar om att vi ska överleva här i Västerdalarna.
Förre kommunalrådet i Vansbro , Gunnar Magnusson (s), menar att riksdagsman Lennart Sacrédeus(kd) är ute på helt fel spår när han uttalar sig att i dagsläget är det mest tänkbart att en Sälenbana ska gå över Mora.
Han är även minst sagt förvånad över att inte alliansen som nu styr i Vansbro inte reagerat över riksdagsmannens uttalande.

VANSBRO
- Det handlar om att vi ska överleva här i Västerdalarna.
Förre kommunalrådet i Vansbro, Gunnar Magnusson (s), menar att riksdagsman Lennart Sacrédeus (kd) är ute på helt fel spår när han uttalar sig att i dagsläget är det mest tänkbart att en Sälenbana ska gå över Mora.

Han är även minst sagt förvånad över att inte alliansen som nu styr i Vansbro inte reagerat över riksdagsmannens uttalande.
- Man kan verkligen undra om det bara handlar om att vårt kommunalråd (Torsten Larsson) inte vill stöta sig med Sacrédeus, säger Gunnar Magnusson.

”Svagt”

Han menar att socialdemokraterna och vänstern reagerat starkt både på uttalandet och att inte politikerna i den borgerliga alliansen i Vansbro gör samma bakut som politikerna i Malung.
Att en framtida järnväg ska byggas ut till i första hand Fiskarheden menar han är ett första steg man måste ta.
- Det är verkligen svagt av ledningen, dundrar Gunnar Magnusson.

LEIF OLSSON

Mer läsning

Annons