Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Tre män misstänks ha tänt eld på olycksbilen"

Annons

Vem körde olycksbilen?
En minibuss med tre personer körde vid 16.30-tiden på onsdagen av och voltade efter en skogsbilväg norr om Lindesnäs.
Tre timmar senare började bilen brinna och starka misstankar finns att de tre personerna tänt på bilen själva.

Det var längs skogsbilvägen mot Mittsjöbo vid södra ändan av Bysjön som föraren tappat herravältet över fordonet. Mycket tyder på att fordonet haft mycket hög fart. När räddningstjänst och ambulans kom på plats fanns bara två av de tre personer som påstods ha färdats i bilen kvar på olycksplatsen.
När polis från Mora anlände en timme senare kunde man inte reda ut vem som kört bilen. Ingen av de tre personerna erkände att de kört. De tre personerna är hemmahörande i ett annat land och var anställda att röja skog i området. Enligt polisen bidrog gårdagens våldsamma singelolycka till att deras arbetsgivare beslutade att säga upp deras arbetskontrakt. Fordonet blev helt demolerat.
Vid 20-tiden larmades räddningstjänsten igen till olycksplatsen. När man då kom på plats var bilen helt övertänd. Vittnen ska även ha sett på när någon av de tre männen tänt på bilen. Det var i går kväll oklart hur många personer som färdats i bilen vid den väldsamma avåkningen. Det dröjde även lång tid innan en polispatrull kom på plats i går kväll. Vid 22-tiden anlände ändå en polispatrull från Sälen. Då fanns även de tre männen kvar på platsen.

LEIF OLSSON
0281-713 43
leif.olsson@daladem.seMer läsning

Annons