Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En av flera nyheter på dagens företagarträff

/

Annons

Idag fredag körs säsongens sista företagarfrukost. Denna gång på Bäcka Herrgård där nya innehavarna Maria Fransson och Mats Eriksson tar emot.
- Yippii, vi har en veterinär på plats i Orsa igen. Ann-Marie Weber startar upp egen praktik i Orsa. Hon berättar lite mer om sig själv, varför och hur, skriver näringslivschef Ola Granström i inbjudan.

Som DD berättat tidigare kom rekordmånga när det var företagarfrukost på Kungshaga. Den här gången är det alltså Bäcka Herrgård som tar emot. Även där är det nya innehavare. De berättar om sina visioner för anläggningen.

Stående inslag

Ett mer eller mindre stående nummer är Tobbe Wallin från Orsa Grönklitt AB. Han berättar om hur det gick med nyemissionen, Strandrestaurang, isbjörnar och bokningsläge i Grönklitt för vintern.
Evylina Hanser (med rötter i Orsa) är innovationsrådgivare hos ALMI Dalarna och berättar om evenemanget Dalarna Business (29 januari), som ska ge uppmärksamhet åt länets duktiga företagare. Det finns företagare från Orsa som är nominerade till galan.
Ovansiljans elmän heter ett hantverkarföretag som ganska nyligen har startat i Orsa. Tomas Hanser berättar mer om vilka de är och vad de sysslar med.
Dessutom lite smått och gott från olika företag. Rena julbordet med andra ord.
BENGT OLDHAMMER
023-476 47 / 070-631 28 47

Mer läsning

Annons