Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så kommer Morakniv att stödja Mustaschkampen

Morakniv kommer nästa månad att ansluta sig till Mustaschkampen. Då kommer de sälja en specialdesignad kniv där fem kronor per såld kniv går till Prostatacancerförbundet.

Annons

Anställda på Morakniv ansluter sig nu till mustaschkampen.

November månad är en månad för alla de som vill ha en god anledning att odla mustaschen i ett ädelt syfte.

Då pågår nämligen Mustaschkampen. Det är en kampanj för att samla in pengar till forskning och opinionsbildning när det kommer till prostatacancer.

Morakniv i Östnor kommer då dra sitt strå till stacken genom att tillverka en specialdesignad kniv där varje såld kniv innebär att Prostatacancerförbundet får fem kronor.

Kniven börjar säljas 31 oktober och finns till försäljning under november månad i utvalda byggbutiker. Dess skaft innehåller blåa inslag (vilket också är kampanjens färg) och på knivslidan finner man en blå mustasch.

– Det känns bra att kunna bidra till en kampanj där ändamålet är att uppmärksamma och samla in pengar till arbete och forskning kring en så pass vanlig cancerform. Vi hoppas även att vårt samarbete skapar ringar på vattnet så att fler är med och engagerar sig i kampen mot prostatacancer. Inte minst hoppas vi på ett positivt gensvar från de butiker som tagit in kniven, säger Björn Åkerblom, marknadschef på Morakniv.

Företaget passar också på att uppmuntra andra att matcha deras insats för att bekämpa prostatacancer.

Mer läsning

Annons