Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alternativ Må Bra-mässa i Säter fick många besökare

Annons

Regina Siuvatti och Ulrika Örjas anordnade i helgen alternativ Må Bra-mässa, med inslag av New Age, övernaturligt, ockulta och andlighet, i Coriandergården i Säter. Publikt blev det en succé. Hundratals strömmade dit för att kanske få hjälp att finna sig själv. Kanske fick flera inspiration hur man bättre kan ta ansvar för själ och hälsa.
- Sjukvården är jättebra i sina specialiteter, men förebygg hellre själv. Ta hand om dig nu så kanske du slipper gå till doktorn sen.
Lättaste tipset är att ta det lite lugnare, stressa av, säger Regina Siuvatti.

Regina Siuvatti och Ulrika Örjas har inte haft några problem att få 30-talet utställare, flera med New Age influenser, att komma till Säters första Må Bra-mässa av detta alternativa slag.

Lite trängsel

Det blev nästan lite trängsel, utställare, demonstrationer och föredrag tillhopa med det tämligen stora intresset från allmänheten. Kvinnodagen till ära var det främst kvinnor som kommit på fötter i lördags för att söka sig till Coriandergården.
- Vi vill göra folk uppmärksamma på hur mycket man kan göra själv i förebyggande hälsovård, om man inte klarar det riktigt själv även kan testa alternativ hjälp, så man slipper gå till doktorn, säger Regina Siuvatti.
Hon hoppades att några råd, något prova-på-pass eller någon hälsoprodukt fick oss att tro på att det finns hjälp att finna - att hjälpen, behandlingarna, dessutom finns nära.

Prova-på

- Jag gick hit för att prova-på Ann-Charlotte Hedbergs Beröringskällan och Lena Erikssons lymfdränage, säger en besökare Karin Fernvik, Säter.
Hon har just satt sig i behandlingsstolen hos Ann-Charlotte Hedberg, som genast börjar berätta vad hon, genom att hålla i Karins hand, får för informationer om kroppens och själens obalanser.
Annelie Wadin, Långs-hyttan, höll i en annan del av lokalerna på att måla Lena Perers, Borlänge, själsbild.
För att hjälpa henne veta vad hon ska lägga fokus på i livet. Annelie säger att hon ser tidigare liv och oftast parallella liv, från olika världar, hos personen. Hon säger sig även arbeta med vit tids healing.

Meditation

Besökarna gavs möjlighet att ställa frågor direkt till utställarna; på vilket sätt kan kanske kristallhealing hjälpa mig, kan infrabastu verkligen ge känslan av ett inre reningsbad och kan livsyoga var mig till hjälp i livet? Man kunde hos flera testa att bli sedd genom tarotkort.
Louise Linnerfält, Bispbergs herrgård, formade eftermiddagens sista föreläsning till en meditationsstund. Hon berättade på mässan om att det hålls meditationskurser och slagrutekurser på gården samt att hon arrangerar andliga resor till Skottland och England när tillräckligt många anmält sig.
BOO ERICSSON
023-476 34
boo.ericsson@daladem.se

Mer läsning

Annons