Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

DD-resultat/

Annons

BK Swings boxare deltog i helgen i Draken cup i Sundsvall. Tre av klubbens boxare var i ringen. Var och en av dem vann sina inledningsmatcher, men föll mot finalmotståndarna.

Först ut i ringen var diplomboxaren Victor Andersson som mötte Adam Eliasson från Timrå BK. Här vann Eliasson med siffrorna 28-27.

Ungdom 75

I finalen mötte Eliasson Rocco Wadell från Timrå BK och fick se sig besegrad med 29-31.
- Det var ett nöjaktigt resultat, menar Stig Persson. Han plockade många fina poäng under matchen.
I klassen ungdom 75 mötte Swings Jens Holmqvist Erik Mattias Andersson från B30 Trondheim. Holmqvist vann efter att domaren bröt matchen. Jens motståndare Erik Mattias blödde illa varför domaren stoppade matchen.

Finalen

I finalen mötte Holmqvist sedan Sondra Wold från Trondheim. Där förlorade Jens med 1-4. Jens var lite för ivrig och stressade och förlorade genom detta menar Persson.
Elisabeth Eriksson var den siste av Swing-boxarna i ringen. I sitt första möte segrade hon överlägset mot Ingvild Vatu från ULF:an i Norge. Domarsiffrorna slutade odelat hos Elisabeth. Det slutade med en 5-0-seger.
I finalen fick Eriksson möta Stine Mähle från Trondheim. Den vinsten gick till Mähle med 2-3.
- På det hela taget är jag nöjd med resultatet. Det skulle ha varit skönt med en finalvinst också, men siffrorna visar att vi är med i konkurrensen. Det var lite stress och allt för stor vilja att vinna som kostade oss finalvinster, säger Persson.

CHRISTER NYMAN

Mer läsning

Annons