Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dalbjer övertygad – Falun tar klivet upp i SSL: "Kan bli bästa genom tiderna"

IBF Falun tar klivet upp till SSL och kan bli bästa allsvenska laget genom tiderna.
Det tror nye tränaren Daniel Dalbjer, som i en intervju med Innebandymagazinet inte har någon tvekan om att de inte skulle ta sig upp i SSL i år.

– Vi har kört en fruktansvärt hård försäsong precis som herrarna och kanske till och med något ytterligare pass.

Det säger Dalbjer till Innebandymagazinet efter att Falun har spelat final i Czech Open mot Pixbo, där laget föll 5–1.

Målsättningen är att ta sig till SSL, och i intervjun uttrycker Dalbjer att det inte ska bli några problem. På frågan om han tror att det finns något som talar för att Falun inte går upp i år, svarar han rakt nej.

Däremot törs han inte sia i om Falun skulle vara det bästa allsvenska laget någonsin, men avslutar däremot med att säga att de kan bli det.

– Jag brukar alltid vara kaxig utåt men det vore dumt av mig att säga så eftersom jag inte vet hur andra damlag varit tidigare, så då vet jag inte vad jag pratar om. Men jag vill påstå att vi inte kommer tappa många poäng i år. Vi kan bli det bästa genom tiderna, säger Dalbjer till Innebandymagazinet.

Även herrlaget tog sig till final, där det blev vinst mot Pixbo med 4–1.