Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DD på plats i Argentina under inspelningen av 101 sätt att åka ur en gameshow

Annons

Anna Lundh från Gesunda är en av deltagarna i premiärprogrammet av "101 sätt att åka ur en gameshow" som startar på fredagskvällen.
- Det ska bli kul att se om det ser lika hemskt ut i TV som det kändes på plats.

101 sätt att åka ur en gameshow är nya fredagssatsningen i TV3, en frågelek där den som svarar fel utsätts för en hisnande upplevelse. Totalt har tio avsnitt spelats in i Argentine, och i premiärprogrammet ser vi bland andra Anna Lundh från Gesunda utanför Mora.
- Det var inte självklart att säga ja, jag visste inte vad det var för program. Men jag tittade på klipp från det amerikanska programmet och tyckte det såg ut att vara roliga, adrenalinpumpande moment, säger Anna och fortsätter:
- Och att åka till ett varmt Argentina mitt i svenska vintermörkret är dumt att säga nej till.

Nyligen skrev Aftonbladet en artikeln om att "Jockeiboi", från Kungarna av Tylesand, bajsade på sig under ett moment i programmet, och även Anna tycker att inspelningen var läskigare än vad hon hade trott.
- Man tycker man bör vara tuff och klara allt, men när man står där så är man inte så kaxig längre. Höjderna var det värsta, vi var på höjder upp till 34 meter och tävlade. Även de tuffast karlarna kunde stå där och gråta av skräck, men jag tror det blir svårt att återskapa i TV hur läskigt det var.
I varje program tävlar åtta personer om förstapriset 50000 kronor. De flesta medverkande är forna deltagare från diverse dokusåpor.
- En salig blandning av människor, men det fanns en del vettiga...
Hur var vistelsen i Argentina när ni inte spelade in?
- Vi solade, kikade runt, åt god mat och var nervösa. Jag var ständigt nervös. Vi triggade upp varann.
Premiären på fredagskvällen kommer Anna att se tillsammans med familjen hemma i Mora.
- Min sambos föräldrar kommer också upp, så det blir rena släktträffen. Sen drar vi väl ut till öltältet vid Vasaloppet.

JONAS STENTÄPP
023 - 475 23
heavy@daladem.se
Se bakom kulisserna-film från Argentina på dalademokraten.se