Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De gör ny musikshow i Orsa


Allt ifrån visor och blues till Edith Piaf och fullkelingsång.

Det och lite till är vad som bjuds när fyra rutinerade musiker möts på scenen i Orsa i en ny musikshow.

"Allt är möjligt! - den som reser får se" heter showen som har premiär på Teaterbaren i Orsa på torsdagskvällen. Inramningen är en liten tågstation där minnen och möten vävs samman av framför allt musik.

– Det blir ingen revy, man vill ju inte trötta ut revykonceptet. Det är mest musik, men även en del annat, säger Britt-Liz Jönsson som är en av de medverkande.

– "Fullkelingen" (Britt-Liz sollerödialektspratande sanningssägare från revyerna) kommer att vara med till exempel, hon har ju blivit populär, fortsätter hon.

Britt-Liz tycker framför allt att det ska bli kul att jobba ihop med Pelle Lindström.

– Vi har ju känt varann länge men aldrig jobbat ihop. Och jäklar vad bra han är alltså. Det är så sällan man får höra honom ensam med munspel, men alltså, jag började faktiskt gråta när hörde honom på repetitionen.

– Det är lite därför vi valt att fokusera på musik den här gången, när man har så fantastiska musiker med. Vi är ett gäng väldigt olika röster och personligheter.

Britt-Liz själv kommer bland annat att sjunga Edith Piaf, efter påtryckningar av publik, och en annan välbekant ensemblemedlem är Erik Morell, alias Billy Opel, som kommer bjuda på en del nytt material.