Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De gör upp i karaoke-final

Under hela hösten har tappra karaokesångare tagit chansen på onsdagskvällar på Liljan i Borlänge.
Nu gör 18 finalister upp om segern i den stora finalen.

Karaoke har blivit en populär och syssla på Liljan i Borlänge på onsdagar.
– Vi hade ju nypremiär i mars och efter det har det växt till en ny nivå, med karaoke, tacos och quiz. Många kommer för att äta eller bara ta det lugnt, men det är även många som är med och sjunger. Jag gissar att det är 30-50 personer som är med i karaoken varje kväll, säger Caroline Chamat som är DJ och karaokeansvarig på krogen.

Från sommaren och framåt har en karaokevinnare utsetts varje onsdag. Alla vinnare från hösten kommer nu, på onsdagskvällen, att göra upp i en final där en jury utser vinnare. Totalt har 18 sångare tagit sig till finalen. De som hamnar på pallen får pokaler, och alla finalister från priser skänkta av sponsorer.

Vad är så kul med karaoke?
– Att folk vågar bjuda på sig själva, det är så roliga kvällar. Det är alltifrån nån som sjunger helt klockrent till nån som inte har en ton rätt, men alla bidrar till underhållningen. Det är det som är karaoke, det ska vara kul.

Efter finalen kommer Liljan ta en paus med onsdagskvällarna, men de är tillbaka sista onsdagen i januari.

Jonas Stentäpp
jonas.stentapp@daladem.se