Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De hyllar Rammstein i Hedemora

I höst kan du få se avestabandet Stammrein i programmet Talang i TV3, där de fått förfrågan om att medverka. Men redan i helgen gör de sin Rammstein-imitation i Hedemora, på bakgården vid Kings Arms.

– Dom har byggt en stor scen där, vi måste ha det för att få plats med showen. Vi har ju inte lika stor budget som Rammstein som kan köpa in pyroteknik för en miljon, men vi har en del pyro, poledance-tjejer som vi hyrt in från Gävle och så vidare. Man får vara påhittig och fixa en bra show som inte är så dyr, säger sångaren Jocke Hall.

Stammrein startade för cirka ett år sen och gjorde sin första spelning i Hyttan i Avesta. Det gav mersmak, och först nu tycker Jocke att det börjar lossna, med bland annat spelning på båten Rock at sea och en kommande spelning i Borlänge. Samt kanske TV3 som sagt.

– Dom hörde av sig och ville ha med oss. Vi får se hur det blir, då måste dom ge oss en budget så att vi kan köpa in det som behövs för showen.

Dina muskler, har du byggt dom för showen?
– Haha, nej dom fanns där sen förut.

Jonas Stentäpp
jonas.stentapp@daladem.se