Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Dalarna.

Lokalt:

En person anhölls under natten misstänkt för mordförsök i en lägenhet i Hedemora. En jämnårig person har förts till sjukhus och polisen är förtegen kring händelsen.

En man som omhändertogs för fylleri misstänks för våldsamt motstånd efter att ha orsakat tumult i polisbilen.

En bilist som stoppats av polisen var så onykter och aggressiv att han fick föras med ambulans till polisstationen för tillnyktring.

Väder:

Det har mulnat i natt och under morgonen möts Dalarna av regn och snöfall. Nederbörden lättar efter lunchtid och det blir 3-7 plusgrader och frisk västlig vind.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En kraftig brand i en skola i södra Stockholm på lördagskvällen tros vara anlagd. I natt jobbade räddningsstyrkorna med att försöka rädda delar av byggnaden

För andra kvällen på raken avlossade någon skott mot radhus på Aglaiavägen i Malmö.

Sverigedemokraternas säkerhets- och utbildningschef säger upp sig i protest mot bland andra vikarierande partiledaren Mattias Karlsson. Även andra tjänstemän överväger att hoppa av, skriver DN.

Internationellt:

USA:s president Barack Obama mötte sin kubanske kollega Raúl Castro i ett historiskt möte häromdagen. Nu tecknar båda en bild av en hoppfull framtid för de två ländernas relation.

USA:s kongress stängdes i går efter larm om skottlossning utanför Capitolium.

Sport:

Jacob de la Rose blev stor hjälte för sitt Montreal då han tog rivalmötet mot Toronto till förlängning.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka ett mejl till red@daladem.se.

Följ oss:

Facebook: dd.nyheter

Twitter: @dalademokraten

Kenneth Fahlberg

Julia Andersson