Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Discot blir som vanligt en av höjdpunkterna

Discokvällarna på Club Nova (Cozmoz) har under alla år varit ett av de populäraste inslagen under Dalecarlia Cup-veckan.
Det här året blir ingen undantag. Ett digert program med olika teman för varje kväll borde borga för att det blir fullt på Club Nova även i år.

Här är teman som ungdomarna vid Cozmoz hittat på för de fem kvällarna:
Måndag 11 juli: Pyjamastema. Kom i tofflor, nattlinne eller pyjamas och upplev ditt största pyjamastema någonsin.
Tisdag 12 juli: Rocktema. Skatepunkarna ”I am so me” står på scenen och alla besökare skall självklart vara uppklädda i det mest rockiga och sleezy man kan hitta i garderoben.
Onsdag 13 juli: UV/White Night. När det är UV-tema ska du vara klädd i vitt. Garanterat den mest självlysande av alla DC-kvällar.
Torsdag 14 juli: Smurftema. Blå och vit t-shirt gäller när små ettriga smurfar tar över dansgolvet. Bo i svampar och sjunga i falsett är fan i dumt!
fredag 15 juli: Sommar/Beach/Skum: Under avslutningskvällen flyttar sommaren in i Cozmoz. Lilla dansgolvet fylls även med galet mycket skum. Missa inte detta!

Under hela veckan gäller fri entré för alla med Dalecarlia Cup-armband. För övriga kostar det 50 kronor att komma in.
Det är förstås drogfritt och åldersgränsen är från årskurs 7, det vill säga de som börjar 7:an i höst får vara med på Cozmoz.
För de yngre (8-12 år) blir det minidisco vid Gylleskolan tisdag och torsdag (kl 19-22).
Har du trasigt armband kommer du inte in. Prata då med din ledare om hur du får ett nytt armband.