Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Erik tokhyllad i Idol

Annons

Framgångarna fortsätter i Idol för Erik Rapp från Leksand.
Nu är han direktkvalificerad till kvalfinalen.

Talang-tv Juryns lovord haglade över Erik Rapp efter att han framförde U2-låten ”One” i veckans första kvaldag i Idol.
– Jag tror att vi har sett en stjärna födas i kväll - Erik Rapp. Du har ett helt eget uttryck. Du är anledningen till att Alexander Bard vill sitta i Idol-juryn, tyckte Bard.
Jurymedlemmarna Anders och Laila Bagge hyllade också Erik.
– Du beter dig som att du aldrig gjort något annat. Du har en enorm framtid framför dig, tyckte Laila.
– Helt otroligt, har du gått kamerakurs i sommar? Du sjunger så det går rakt igenom. Fortsätter du så här så tror jag att du kan gå otroligt långt, menade Anders.

Även tv-tittarna gillade 17-åringen från Leksand. Erik blev, tillsammans med George, den som gick vidare till fredagens kvalfinal efter att tittarna röstat.
Totalt direktkvalificeras åtta sökande i de fyra kvalprogrammen under veckan. Utöver det finns fem wild cards som delas ut av juryn. I kvalfinalen på fredag tävlar således 13 deltagare, och den med minst röster av tittarna åker ut ur tävlingen. De övriga tolv blir kvar och får tävla i talangsåpans fredagsfinaler under hösten.


Jonas Stentäpp
jonas.stentapp@daladem.se