Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreläsning med allvar och humor

Inför en nästan fullsatt teater i Medborgarhuset, föreläste på onsdagen Kjell Enhager. Han snackade mycket kring hur vi ska uppnå våra mål och vägen dit.
– För att lyckas är något av det viktigaste att man koncentrerar sig på rätt sak, sig själv, var buskapet från En-hager.

Kjell Enhager har under många år jobbat med föreläsningar och mental träning. Bland annat har han jobbat med Annika Sörenstam och Nick Faldo. Han har en bakgrund som professionell golfspelare.

Under föredraget i Vansbro pratade han mycket om hur vi lyckas med olika saker och hur viktigt det är att hantera saker och ting på rätt sätt.
– Allt väver samman i ett mönster, har vi ett mål och ingen metod att nå dit, så misslyckas vi. Det är oerhört viktigt att se vad som är mitt ansvar och sedan fokusera på det och inte försöka hitta andra att lägga ansvaret på.

Han varvade det allvarliga i budskapet med mycket humor och den mer eller mindre fullsatta teatern fick flera gånger under kvällen anledning att skratta, särskilt när han kom till beskrivning av olika typer av människor och vad som är karaktäristisk för de olika typerna av människor.
Det var elevföreningen Bring It On som stod för onsdagens arrangemang.

Sven Thomsen/DT