Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Företagare i Säter prisades på stor gala

I samband med lördagens företagargala i Säter uppmärkammades Årets företagare, Årets butik, Årets nyföretagare samt Årets företagsamverkan samtliga för 2012.

Förutom mingel, tre rätters middag och underhållning av Tivoli Blå samt gatumagikern Pontus Lindman offentliggjordes även vilka företagare som fick ta emot pris för sin verksamhet 2012.

Årets Företagare blev Ulla Simonsson som driver Olas Ulla. Ett designföretag med egna butiker i Stockholm, Visby, Strömstad och Göteborg. Bara i Sverige har företaget 40 återförsäljare, men ytterligare återför- säljare i nio andra länder.

Till Årets butik utsågs Ica Supermarket i Säter.
De uppmärksammades för sin personal- och kundvård som genomsyrar hela verksamheten och som visar sig i en butik med familjär stämning, gott bemötande, hög servicenivå och trogna kunder.

Årets nyföretagare är Sussie Sedig Hamp och Elisabeth Petersson som driver butiken Femminile. Med hårt jobb, vilja och fram-åtanda har de visat att det är möjligt att etablera sig i en bransch där konkurrensen är tuff från köpcentra och webbutiker.

Årets Företagarsamverkan står Stora Skedvi – Sveriges Toscana och Dalarnas GourmEtiska Mittpunkts ekonomiska förening för Samverkan initierades av bättre lönsamhet och roligare tillvaro.
Företagare har tillkommit och det lokala är numera känt i hela regionen.

Eva Langefalk/DT