Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Forssas skyttekung slog till på slutet

Länge såg det ut som om Forssas möte med Brynäs på Maservallen skulle sluta mållöst.
Men så blev det inte, när skyttekungen Karim Rebai gjorde 1–0 elva minuter före slutet lossnade målskyttet och Forssa vann till slut med 3–0.

Annons

– Ett mål ger medvind. Om vi fått det första målet i första halvlek är jag säker på att vi skulle ha vunnit med större siffror, spekulerar Forssa-tränaren Azmir Talundzic.

Forssa hade en del målchanser även i första halvlek, men inte några riktigt heta.

– Vårt spel var för plottrigt för att vi skulle skapa de rätta lägena, säger Talundzic.

Forssa skapade en del även i början av andra halvlek, men Brynäs hade sin bäste spelare i målvakten Hassan Viklund, som stod i vägen vid ett par frilägen.

Lite mera ytor fick Forssa när Brynäs-spelaren Johan Danhard blev utvisad en kvart in i andra halvlek.

Men det skulle alltså dröja till den 79:e minuten innan ett rättvist ledningsmål kom genom Karim Rebai. Bara två minuter senare dundrade Seyhmus Abic in 2–0 och i slutminuten fastställde Karim Rebai slutresultatet.

– Ingen kan väl påstå annat än att vi vann rättvist, säger Azmir Talundzic.

Forssa har inget med toppstriden att göra, men kämpar ändå för att försöka vinna varje match.

Även om Forssa missar alldeles för många målchanser så har laget seriens skytteligaledare i Karim Rebai. Med de två målen han gjorde mot Brynäs är han nu uppe i 15 mål.

Eftersom det var dan före valsöndagen var Socialdemokraterna i Borlänge matchens företag och kommunalrådet Jan Bohman delade ut rosor till publiken och utsåg matchens lirare. Han ansåg att det var Forssas Taor Al-Sayed.