Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

IFK Mariehamn med tuffast möjliga läge inför returen – Sellin hoppfull: "Bara att gå ut och vinna"

Robbin Sellin spelade sitt livs match när hans IFK Mariehamn i onsdags tog emot polska storklubben Legia Warszawa i Champions League-kvalet.

Annons

Matchen mot Legia Warzsawa var både Robbin Sellins och IFK Mariehamn första i Champions League någonsin.

För Plus-kunder: Fotbollen fick Robbin Sellin att lämna Sundsvall – familjen fick starta om på semesterön: "Speciellt att bo här"

Det blev förlust med 0–3 för den förre Gif Sundsvall- och Bragespelaren och hans nya lagkamrater efter att Warszawa gjort samtliga mål i den första halvleken.

"Jag tycker att vi stod upp bra i matchen och var bra med i spelet, men det är så mot så bra lag att om vi gör ett misstag så blir vi straffade. Mot Warszawa blev vi hårt straffade. Men vi kan vara stolta över insatsen, och vi var nog värda något mål framåt tycker jag", skriver Norrtäljesonen Sellin i ett sms till Sporten.

För Plus-kunder: TV: Från frysboxen i Sundsvall till Europaspel med Mariehamn – i kväll spelar Robbin Sellin sitt livs match: "Vi ska fajtas tills vi spyr"

Mariehamn fick spela med en man mindre sista halvtimmen, men lyckades trots det spela 0–0 i andra halvlek. På onsdag spelas returen på Legia Warszawas hemmaarena som rymmer dryga 30 000 åskådare. Lika många som det bor på hela Åland.

"Inför nästa vecka är det bara att gå ut för att vinna matchen och sedan får man se vad konsekvenserna blir av det. Vi vill vinna varje match vi ställer upp i och det är ingen skillnad i Warszawa", skriver Sellin.

Annons