Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Från Sala till Idre Fjäll

Idre Fjäll rekryterar en marknads- och försälj-ningschef från Sala. Den 15 april börjar Sofie Andersson sin nya tjänst i Idre.

Hon har i dag samma typ av tjänst men på Sala Silvergruva. Under tiden hon har arbetat där, har gruvan ökat antalet besökare med 42 procent och omsättningen med cirka 120 procent, enligt ett pressmeddelande.

Sofie Andersson har lång och bred erfarenhet från besöksnäringen. Hon har bland annat varit vd/turistchef för Sigtuna Turism och marknadschef för affärsresande och evenemang vid Uppsala Tourism AB.

Nu bär det av norrut, och Sofie Andersson är säker på att hon med sin erfarenhet av destinationsutveckling och marknadsföring kan bidra till att utveckla Idre Fjäll som fjällanläggning.
– Detta är något av en drömtjänst för mig. Jag har vistats i fjällvärlden sedan barnsben och att få kombinera livet i Idre med en spännande tjänst vid en av Nordens största enskilda skidanläggningar känns otroligt inspirerande och utmanande, säger hon.

Även Idre Fjäll är nöjda med rekryteringen.
– Jag är jätteglad över att Sofie ska börja arbeta med oss, säger vd Joacim Johansson, som framhåller både hennes meriter och hennes personliga egenskaper.
– Sofies värderingar stämmer väl överens med Idre Fjälls och vår företagskultur vilket såklart är jätteviktigt, säger han.