Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fullsatt på musikaliskt boksläpp

Församlingshemmet fylldes på lördagseftermiddagen till bristningsgränsen när Karin Johansson släppte boken om den folkkäre sångarpastorn Artur Erikson.
Det blev ett bejublat boksläpp med mycket sång och musik.

Karin Johansson visade bilder och berättade kring boken om missionspastorn bördig från Skutskär som slog igenom med dunder och brak i tv-programmet Hylands hörna 1962. Året efter blev det folkparksturné.
Diakon Kristina Björklund och hennes medhjälpare i Internationella gruppen hade fullt upp med att servera kaffe och hitta sittplats åt alla.

På den musikaliska sidan fanns storheter på plats som Nils Lindberg, Evert och Ingemar Ihlis samt Gunnar Kärrbom som även var konferencier.
Inledningen med psalm nummer 11 ”O store Gud” följdes av Dan Anderssons ”Till min syster” och slagdängan som Artur Erikson sjöng tillsammans med Anna-Lena Löfgren ”Räck mig din hand”. Sedan fortsatte det smått unika musikaliska boksläppet med fokus på Artur Erikson.

Christer Klockarås
christer.klockaras@dt.se