Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gargouri låg bakom målet

Marwan Gargouri var lyckosam i debuten för sitt nygamla lag. Fransmannen låg bakom Dalkurds mål i första halvlek.

– Det kändes bra i dag, men jag har mer att tillföra i det offensiva spelet.

För två år sedan lämnade han Dalkurd för spel med La Louvière Centre i den belgiska tredjedivisionen. Under lördagens toppmatch mot seriesuveränen Sirius var 25-årige Gargouri tillbaka på Domnarvsvallen.

– Det känns riktigt bra att vara här igen, säger han efter matchen.

Fransmannen var hjärnan bakom Dalkurds 1-0-mål. Han drev in bollen i gästernas straffområde och såg att anfallskollegan Jesper Medén fanns i bra läge.

– Jag försökte fortsätta själv eftersom Jesper var i offside. Lyckligtvis så touchade bollen på en av deras försvarare så att den gick vidare till Jesper, säger Gargouri som tycker att samarbetet dem emellan fungerade väldigt bra.

– Innan matchen hade vi en bra dialog om hur vi skulle spela för att komplettera varandra på bästa sätt, säger han och fortsätter:

– Det fungerade bra. Vi hade en kommunikation matchen igenom och anpassade oss efter varandra på ett fint sätt.

Under långa perioder var Dalkurd tillbakatryckta– vilket hämmade Gargouris offensiva spel.

– Sirius är ett riktigt bra lag och för stora delar av matchen, då blir det automatiskt att man får ta ett större defensivt ansvar. Men jag känner att jag har mer att ge när det gäller det offensiva spelet.

Han var dock nöjd med insatsen och blickade framåt.

– Nu hoppas jag att vi kan börja spela mer offensivt som jag vet att vi kan. Förhoppningsvis kan jag vara med och bidra ännu mer framåt också, avslutar Marwan Gargouri.

Mikael Falk
mikael.falk@dt.se