Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hedemora-Åkers/Strängnäs 3-11 (0-3,2-4,1-4)

Seriens målgladaste lag Åkers/Strängnäs visade klassen när laget körde över Hedemora i Bolidenhallen och vann till slut med hela 3-11 (0-3,2-4,1-4).

Redan efter en och en halv minut gjorde man första målet och efter knappt nio minuter var matchen mer eller mindre avgjord när Åkers/Strängnäs hade gjort sitt tredje mål. Åkers/Strängnäs spelade snabbare och smartare och har några riktiga klasspelare som säkert skulle hålla i en division högre.
– Visst är gästerna bra, säger Alf Spolander i Hedemora. Men så här dåliga är vi inte. Vi är helt mentalt slut. Jag kan prata eller skrika hur mycket som helst men ingenting går in i spelarna för närvarande.

Andra perioden var någorlunda godkänd för Hedemora när laget orkade med två mål framåt och sköt sjutton skott. Men Hedemora har svårt att göra mål, något som har varit en följetong under hösten.
– Vi gjorde det hyfsat i andra perioden. Men nu är jag glad över att den här veckan är slut. Nu ser vi fram mot två bra träningar innan vi har derby mot Skedvi/Säter på onsdag. På måndag skall vi också ha ett rensa-luften-möte. Det är nödvändigt att alla frågar sig själva: Gör jag vad jag kan för laget?, berättar Alf Spolander.
– Mot Skedvi/Säter skall vi inte ha något problem att tända till heller, nu kan det bara gå uppåt, avslutar Alf Spolander.

Till de bättre i Hedemora hörde backarna Linus Westlund och Joel Hedin. Jobbade hårt gjorde också Jens Eriksson och Fredrik Hagman fast matchen redan var avgjord så tidigt.
Jan Ove Johansson

Mål 0-1 Philip Sandberg 0-2 Joakim Ramsten 0-3 Simon Eriksson 0-4 Filip Kraus 1-4 Jonas Suvanto (pp)( 1-5 Johan Qvarfordt 1-6 Krister Andersson 1-7 Johan Qvarfordt 2-7 Viktor Widding 2-8 Christoffer Blid 2-9 Michael Rayneé 2-10 Christoffer Blid 2-11 Niklas Nilsson 3-11 Fredrik Hagman (pp)
Utvisningar: Hedemora 7x2 1x10 Åkers/Strängnäs 5x2
Domare: Daniel Eriksson
Publik: 107 st