Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hells Kitchen får en Moravariant

Hells Kitchen, ni vet den svettiga amerikanska restaurangkökstävlingen, får en Moravariant. Den är en del av sponsoravtalet som kommunen tecknar med Mora IK.

Annons

Mora IK syr ihop arrangemanget som kommunen står bakom. Även A-lagets spelare kan komma att vara med, detta som ett led i kommunens rätt att tillsammans laga mat i arenans restaurang.
Tidningen har tidigare berättar om att Mora kommun tecknar ett sponsoravtal med Mora IK.

Avtalet är väldigt tydligt om hur mycket Mora kommun ska betala: 500 000 kronor plus moms – inte ett öre mer. Skulle kommunen drabbas av ytterligare utgifter i samband med avtalet, får Mora IK betala dem.
Och kommunen får faktiskt en hel del för pengarna förutom Moras eget Hells Kitchen:
Mora IK ska upplåta en väggyta i omedelbar närhet till souvenirbutiken. Dessutom får kommunen reklamplats vid speakerbåset, bakom båda målensamt på hjälmens sidor.
Till varje hemmamatch i grundserien får kommunen 25 sittplatsbiljetter inklusive en korv och dryck per person.

Vid tre tillfällen under grundserien får kommunen möjlighet att använda konferensutrymme i arenan för företagsträffar och om det behövs få tillgång till konferenspersonal med mera. Dessutom ingå max 120 smörgåsar med alkoholfri dryck samt 120 matchbiljetter vid varje tillfälle.
Vid två högfrekventa matchtillfällen under grundserien ska kommunen ha tillgång till logen inklusive mat och dryck.
Till detta kommer exponering av kommunens logotype på moraik.se med länk till kommunens hemsida.
Exponering i företagsloungen Smidjegrav samt exponering i samband med klubbens samtliga presskonferenser ska kommunen också ha.
Vid tio tillfällen ska kommunen dessutom ha möjlighet att utnyttja konferensutrymmet Smidjegrav för olika träffar.
Kommunens logotype ska också finnas med i all marknadsförening för Mora IK, liksom i Studio MIK, i matchprogrammet för FM Mattsson Cup och alla andra cuper.

Dessutom ska kommunen bjudas in till Mora IK:s alla nätverksträffar så att man kan träffa klubbens andra partners.
Mora kommuns gäster ska också bjudas in till bortawmatch och Mora IK ska fixa kundarrangemang.
Dessutom vill kommunen ha kontinuerlig förhandsinformation från Mora och aktuell information från klubbens olika delar via e-post och månadsbrev.
Avtalet gäller innevarande säsong men kan förlängas en säsong till.

Rosa Golzio/DT